By: Anders | August 07, 2017

Category: OCR 

Tags: TYA 

By: Anders | August 07, 2017

Category: OCR 

Tags: Berzerk 

By: Anders | December 12, 2016

Att byta kosttillskott eller PWO är inte lätt och det finns tyvärr ingen standard för vad som skall ingå i dessa. Jag hade en sort jag var väldigt nöjd med tidigare som hette dominate från star nutrition! Denna fungerade väldigt bra för min kampsports träning som har många högintensiva moment men tyvärr togs denna bort från sortimentet.


Av de sorter jag prövat tidigare finns ingen koppling mellan pris och prestanda så jag bestämde mig för att testa smartsupps PWO från gymgrossisten som är en billig PWO. Jag beställde 2st, en med Ginger/Lemon och en med raspberry/Lime. Än har jag bara testat den med Ginger/Lemon och tycker den smakar bra men det som sticker ut är effekten som är lika bra eller kanske bättre än dominate som jag nämnde tidiga...

Category: Kost 

Tags: PWO 

By: Anders | December 12, 2016

Vad hände/händer?
Jag har slarvat lite med att uppdatera bloggen på denna sida men nu är jag på gång igen. Vad har hänt sedan sist då? Jo jag har anmält mig till en hel del lopp under 2017 och hoppas jag inte tagit på mig för mycket. Jag har just graderat till Kyo8 i kyokushin karate så nu ligger min fokus på annat och förhoppningsvis krockar inte nästa gradering med några lopp i sommar.
 Jag skulle tro att det ända som ligger i riskzonen är Vätternrundan men det får bli ett senare problem.


Planer för 2017

Jag kan bara konstatera att det inte finns tid att pröva något nytt och bibehålla det jag gjort under 2016 och jag vill gärna variera mig lite så man inte tröttnar eller börjar prestera sämre. Det som är nytt är 2017 är trailrunning.

 

Und...

By: Anders | July 01, 2015

https://www.facebook.com/pages/Fighter/1620033381571632

Category: Uncategorized 

Tags:

next>>